Vitaliteitscoach pure noodzaak?

Druk, druk, druk, wie kent het gevoel niet?We zijn zo met allerlei zaken bezig, dat we onszelf totaal vergeten.En na een drukke werkdag moeten we ook nog zoveel doen. Dus eten we wat makkelijks, raken we in de stress want er moet nog zoveel, drinken we meer dan ons lief is en steken we er ook nog een sigaretje bij op. En voelen we ons steeds minder vitaal.

Vaak weten we wel wat we moeten doen om ons vitaler te voelen maar hoe begin je? En wanneer?Morgen ga ik het anders doen! Is een vaak gehoorde kreet. Maar waarom morgen pas? Als je iets graag wilt moet je ergens beginnen. Vaak is het een kwestie van gewoon doen.

Regelmatig hoor je mensen zeggen dat ze zo moe zijn en nergens zin in hebben, kortom uitgeblust. Maar hoe kan je dat nu veranderen? Vaak zijn kleine veranderingen al een wereld van verschil in het dagelijks leven.

Een vitaliteitscoach is dan de oplossing, door samen te kijken welke veranderingen je kunt gaan maken. Er wordt veel aandacht besteed aan leefstijlinterventies, zoals: vitaal voeden, vitaal bewegen en vitaal voelen. Want wat is nu de juiste voeding, gezond bewegen maar ook wat doet stress met uw lichaam en geest.

Er wordt vaak een voedingsadvies of beweegadvies aan iemand mee gegeven met de mededeling< als je dit opvolgt komt alles goed. Maar de ervaring van een vitaliteitscoach is vaak anders. Het bekende voorbeeld is dat mensen een aantal kilo s afvallen maar na het bhaalde resultaat komen deze kilo s ook weer terug en soms zelfs nog meer.

Ik ga samen met jou aan je doelstelling werken maar daarnaast gaan we ook kijken wat je zou kunnen veranderen in je levensstijl. We gaan samen kijken naar het totaalbeeld.

Vitaliteit is levenskracht

Geschreven in Fitness, Gezondheid, Lifestyle, Vitaliteit, Voeding. Bookmark de permalink.

Comments are closed.