Vitaliteitscursus

Vitaliteitscursus

Druk druk druk, wie herkent dit? We zijn zo met allerlei zaken bezig, dat we onszelf totaal vergeten. En na een drukke dag willen we ook nog zoveel. Dus eten we iets makkelijks, raken we in de stress want er moet nog zoveel, drinken we meer dan ons lief is en steken we er ook nog een sigaretje bij op. En voelen we ons steeds minder vitaal.

Vaak weten we het wel wat we moeten doen om ons vitaler te voelen maar hoe begin je? En wanneer? Morgen ga ik het anders doen is een vaak gehoorde kreet. Maar waarom morgen pas? Als je iets wilt moet je ergens beginnen. Vaak is het een kwestie van doen! Jij bent de expert van jouw leven en ik de expert in het helpen volhouden jouw doelen te realiseren.

In 10 weken leer ik je hoe je weer vitaler en slanker wordt. Op basis van een persoonlijke intake bepaal je je doel. Om je doel te bereiken maak ik voor jou een voedings-en beweegadvies. Tijdens de gezamelijke wekelijkse trainingssessie van 60 minuten zijn er ook een aantal weeg- en meetmomenten. Samen sta je sterker.

Ik help je graag op weg. In een kleine groep (max. 8 personen) gaan we kijken wat je zou kunnen veranderen in je levensstijl. Lekker bewegen, veel afwisseling en elke week weer nieuwe tips en trucs over goed bewegen en gezond eten. Maar ook het plezier weer krijgen in sporten en leuke dingen doen.

Wat maakt dit programma zo anders?

Na dit programma zal je je energieker, vitaler, slanker zijn en met meer zelfvertrouwen je dag beginnen. Je krijgt weer zin om leuke dingen te doen. Om weer volop te genieten van je leven. Ik wil graag met je werken aan een resultaat dat blijft.

Jij bent de expert van jouw leven en ik de expert in het helpen volhouden om jouw doelen te realiseren.

Dit programma is voor iedereen geschikt, ongeacht je leeftijd of conditieniveau.

Gun jezelf dat CHANGE FOR LIFE moment

Geschreven in Change for Life, Fitness, Gezondheid, Lifestyle, Vitaliteit, Voeding. Bookmark de permalink.

Comments are closed.