Ervaringen

 

“Afvallen was mijn droom en nu kan ik het zelf”

“Afvallen was mijn droom. En die droom werd werkelijkheid. Ik had die hoop al bijna laten varen. Toen kwam jij op mijn pad. Jij zei we gaan dit samen doen als je wilt. Ik heb me overgegeven aan jou. Daar ben ik erg blij mee. Want het is ons gelukt. De pondjes gingen er inderdaad af. Wat ben ik gelukkig dat ik deze weg samen met jou mee mocht lopen. Zonder jou was me dit nooit gelukt. Je bent een geweldig persoon. Altijd een luisterend oor, spontaan en recht door zee. Ik heb veel van je geleerd en veel dingen gehoord om over na te denken. Ik heb een fijne tijd met jou en de cursisten gehad. Nu ga ik het alleen doen zonder jou. Ik weet zeker dat het me lukt. Ik wens jou heel veel geluk met alle mensen. Die je lief zijn en geluk met je werk. Nicole bedankt voor alles!”

Jacqueline, Voorthuizen.

“Ik heb mijn persoonlijke doel gehaald”

“Vorig jaar augustus begon ik bij Nicole te trainen. Op dat moment had ik een overgewicht van 50 kg. Nicole heeft mij ontzettend geholpen door steeds oefeningen te kiezen die op dat moment het meest behulpzaam zijn in het behalen van mijn doelen. Ze kijkt steeds naar je hoe je bezig bent en zal dan met nieuwe ideeën komen om toch nog iets meer te halen uit de energie die je er in steekt. Ook als je blessures uit het verleden meemeent dan komt zij met creatieve ideeën om de oefeningen aan te passen zodat je toch alle spieren kunt trainen. Daarnaast kijkt ze ook hoe je geestelijk er bij zit. Toen ik op een gegeven moment in de valkuil stapte met overdreven fanatisme, sprak ze me daar direct op aan. Na tien maanden was ik het overgewicht helemaal kwijt en zit nu op mijn ideale gewicht.De afgelopen vakantie zijn we naar Oostenrijk geweest en heb ik 120 km door de bergen gelopen. Voor mijn plezier. Het doel wat ik had om meer energie en fitheid te krijgen heb ik dus zeker gehaald.”

Jeroen, De Bilt

“Ik zit weer fysiek en mentaal lekker in mijn vel”

“Als ZZP’er is mijn gezondheid, en het fysiek en mentaal lekker in mijn vel zitten, van groot belang voor de continuïteit van mijn bedrijf. Ik heb een zittend beroep en daardoor snel rug- en nekklachten en een slechte conditie. Nicole heeft mij een aantal maanden begeleid in een personal trainingstraject. Ze heeft niet alleen een bijzonder hoog kennisniveau van anatomie en de werking van je lichaam, maar is ook in staat om met een heel scherpe blik in een oogopslag te zien waar de oorzaak van een probleem in jouw lijf zit. Ze past haar training continue aan op die behoeften waardeoor je snel van je klachten af bent en kunt gaan focussen op verbeteringen van je resultaat. Van een training met haar kwam ik altijd terug vol energie en met een goed gevoel over mezelf. Onder haar professionele begeleiding werd ik fitter dan ooit. Ik vind haar een vakvrouw met een warm hart voor haar cliënten, die zij met haar oprechte betrokkenheid weet te motiveren om het best uit zichzelf te halen!”

Renee, Zeist