Step voor Step…fitter

Wat is nu heerlijker dan in de buitenlucht bewegen? Wandelen, fietsen, hardlopen maar je kan natuurlijk ook gaan steppen. En steppen is voor veel mensen geschikt. Eigenlijk kan iedereen steppen, ook als je een maatje meer hebt of bv een blessure maar toch graag aan je conditie wilt blijven werken. Het grote voordeel van steppen is, dat er veel minder belasting op je gewrichten komt dan met bijvoorbeeld hardlopen.

Wat zijn de voordelen van steppen:
– minder belastend voor je gewrichten
– goede conditie
– geen schokbelasting voor bv knieen en heupen
– sterke rug
– sterke beenspieren
– training voor mooie billen

Bewegen is goed voor je. Fitte mensen hebben een langere levensverwachting maar we bewegen nog steeds te weinig en als je dan toch moet bewegen dan maar liever iets wat je leuk vind. Vaak willen we niet alleen, en zoeken we een (sport)maatje om samen mee te bewegen. Samen iets delen wat je leuk vind geeft je veel voldoening. En je houdt het langer vol.

Als kind deed je vaak alleen maar dingen waar je blij van werd. Je was vaak buiten met je  vriendjes. Was de hele dag in beweging. Waarom doen we eigenlijk niet meer de dingen waar we gelukkig van worden?

Dit hebben we door elkaar gehusseld en daar kwam Step voor Step…fitter uit! Steppen en tegelijkertijd fitter worden op een sportieve manier met een hoog fungehalte. Gezellig in een groep, met elkaar, wie wilt dat nou niet?

Daarnaast is het voor hardlopers die een blessure hebben maar toch hun conditie op peil willen houden een uitkomst. De schokbelasting is vele malen minder dan met hardlopen.

Het nieuwe ‘trainingsapparaat’ aan het testen voor de nieuwe cursus.

Vanaf  25 maart 2017 starten we weer iedere zaterdag om 10.15 uur, de kosten per maand zijn €27,95 incl btw, excl step, deze kan je huren, er zijn diverse mogelijkheden, step je mee? Laat het me weten!

In samenwerking met www.sportstep.nl

CHANGE FOR LIFE