Over Nicole

Hallo, leuk dat je hier even kijkt wie ik ben. Ik ben vitaliteitstherapeute en coach je graag bij de uitdagingen die je tegenkomt. De uitdagingen die jij graag veranderd zou willen zien.

Of deze uitdaging van jou nu is op het gebied van bewegen, voeding of hoe je je voelt. Niets is fijner dan dat je het leven kunt leven dat je graag wilt binnen jouw mogelijkheden. Ook al word je beperkt door ziekte of tegenslag. Je kunt voor jou het leven de moeite waard maken. Ik wil je daar graag bij helpen.

Ik kan je helpen bij je doel om sterker te worden, zowel mentaal als fysiek. Ik leer je de baas worden over je gevoel, je denken en je doen. Ik kan je helpen om weer te genieten van je leven.

Leef je leven zoals dat jij graag wilt, doe wat je graag wilt en voel je happy.

Vaak doe je dingen uit een gewoonte. Deze hoeven niet per definitie slecht te zijn, alleen ze helpen jou niet, om je doel te bereiken. Daar kunnen we samen verandering in brengen. We maken van jouw oude gewoontes, nieuwe gewoontes, die je dichter bij je doel brengen. Dat is de kracht van vitaliteitscoaching.

Waarom ga jij het graag ‘morgen anders doen’, als je vandaag al met mij kunt beginnen?

Zet de stap die je graag wilt maken. Met jou als expert van jouw leven en ik de expert op het gebied van helpen volhouden, laten we jouw wens, over hoe jij wilt leven, in vervulling gaan.

Wil je vrijblijvende informatie, neem dan gerust contact op.

Gun jezelf een CHANGE FOR LIFE moment.